Over mij

Lego komt altijd terug in mijn leven, mijn jongensdroom heb ik samen met mijn kinderen gebouwd; klik hier. Nu zet ik LEGO® SERIOUS PLAY® aanpak in om complexe knelpunten modellerend te verkennen, mensen te laten aansluiten op een verandering en werkende oplossingen samen te stellen met elkaar.

Beste lezer, ik ben Gijs Merkx, ik woon in Reeuwijk met mijn twee geweldige kinderen en ik ben een doener. De rode draad door mijn leven is geweest, nieuwe dingen proberen, dit invoegen in mijn werk, privéleven en leren omgaan met verandering: juist als het extreem moeilijk is. Ik ben doelgericht, wel ga ik eerst onderzoek uit ‘wat is er aan de hand?’

Door de jaren heen ben ik meer aandacht en energie gaan inzetten om de ‘verandering eigen te maken’, bedrijven raken achterop omdat het complex en moeilijk vraagstuk is. Ik richt mij op het bespreekbaar maken, mensen laten aansluiten en organiseren wat er nodig is om het wel eigen te maken.  Het geeft mij enorme kick om samen met een team naar doel toe te werken. Ik nodig je uit om contact op te nemen en het verander avontuur aan te gaan.