Voorstellen

Lego komt altijd terug in mijn leven. Mijn jongensdroom bouwde ik samen met mijn kinderen; klik hier. Nu zet ik LEGO® SERIOUS PLAY® in als Serious Gaming methode, om complexe knelpunten modellerend te verkennen, mensen te laten aansluiten op veranderingen en werkende oplossingen met elkaar samen te stellen.

Gijs Merkx is de naam. Ik woon in Reeuwijk met mijn twee geweldige kinderen. Ik ben een doener. De rode draad in mijn leven is:, nieuwe dingen proberen, en die invoegen in mijn werk, privéleven. Daarbij ook en vooral: leren omgaan met verandering: juist als het extreem moeilijk is. Ik ben doelgericht, maar altijd op basis van verkenning en onderzoek.

Door de jaren heen ligt mijn focus steeds meer op de kunst om ‘verandering eigen te maken’. Bedrijven raken achterop omdat dit een complex en moeilijk vraagstuk is.
Ik ondersteun dan met het bespreekbaar maken, en mensen laten aansluiten en organiseren wat er nodig is om het ook eigen te maken.

Het geeft mij enorme kick in teamverband dit doel te bereiken. Veranderen is een mooi avontuur. Spreekt dit je aan? Herkenbaar? Dan help ik je graag om samen jouw verander avontuur te realiseren.